miercuri, 18 aprilie 2012

Organizeaza in liceu campionatul de laser tag

Perioada anilor de liceu este poate una dintre cele mai frumoase din viata oricarui tanar dornic de afirmare, este momentul in care deja incep sa se contureze mai bine personalitatea si disponibilitatea fiecaruia pentru a-si gasi drumul pe care va merge mai departe in urmatoarea etapa a procesului de acumulare a cunostintelor.

Si cum orice activitate sustinuta necesita si momente de relaxare, cu atat mai mult vacantele liceenilor sunt potrivite pentru socializare si cautarea unor activitati comune in care prieteniile par a fi legate cu mai multa usurita. Fiecare dintre colegii din generatia ta vor fi primii care vor dori afirmarea, asa ca daca pana acum ai stat putin mai pe margine, doar privind si fiind mereu impins de la spate sa intri in activitatile lor, iata ca ai o sansa prin care sa te afirmi, porpunand o activitate noua si plina de suspans pentru colegii tai.

Este vorba despre jocul captivant de laser tag, pe care il veti putea practica intr-un cadru organizat in conditii optime in laser tag bucuresti, spre satisfactia tuturor celor care vor sa-si petreaca cateva ore intr-un mod organizat si placut. Va trebui sa explici colegilor tai ca farmecul acestui joc este dat de constituirea unor echipe care se vor duela „pe viata si pe moarte” intr-un labirint special conceput de catre organizatori, care le va pune la incercare imaginatia si spiritul de echipa, strategiile si spiritul de sacrificiu pentru aducerea cat mai aproape a victoriei din laser tag arena catre echipa lor.

Jocul a fost initiat pentru prima data dincolo de ocean, cand un impatimit al secventelor celebre cu bataliile laser din seria de filme de science fiction Star Wars, a pus in scena intr-un spatiu organizat primul traseu de laser tag, unde participantii dotati cu tot echipamentul necesar s-au putut duela asemeni personajelor de pe marele ecran. Este important sa intelegi si sa-i anunti pe colegii tai ca tot echipamentul pe care il vor primi inainte de intrarea in „lupta” este complet inofensiv pentru sanatatea lor si a restului grupului, astfel incat celebrele pistoale laser high tech cu raze infrasorii, nu vor afecta in niciun fel sanatatea vreunui participant, chiar daca „raza laser” va tinti alt loc decat cel care poate aduce puncte pentru tine.

Cu totii veti primi cate o vesta speciala, care are pozitionate in puncte strategice o serie de receptori care primesc semnalul de la pistolul laser high tech cu raze infrasorii pe care il foloseste „adversarul”. De asemenea si pistolul detine o astfel de zona speciala, incat daca vei fi atins de o „raza laser”, il vei pierde. Toata actiunea se va desfasura pe un traseu in laser tag arena, pe care va trebui sa il utilizati drept loc de „batalie” folosindu-va de toate facilitatile pe care vi le pune la dispozitie pentru a „nimici adversarul”. Nu trebuie subestimat terenul de lupta, deoarece acesta este presarat cu tot felul de piedici pe care trebuie sa le depaseasca ambele echipe, in timp ce pe un ecran urias, va fi afisat in timp real scorul dintre echipele participante.

Fara indoiala ca propunerea ta va fi primita cu mult entuziasm, devenind peste noapte cel mai apreciat lider al colegilor tai, iar in scurt timp se vor organiza primele „echipe de asalt”, incercandu-se ca fiecare sa-si construiasca propria strategie in lupta din laser tag arena. Organizatorii va vor pune la dispozitie un set de strategii pe care le veti putea dezvolta ulterior, importanta fiind conlucrarea in echipa si pozitionarea corecta a fiecarui participant pe postul sau in timpul „conflictului” din laser tag bucuresti.

Dupa ce va veti familiariza cu jocul, ati putea organiza chiar un campionat in cadrul liceului, iar pentru diversificare atunci cand este ziua de nastere a unora dintre colegi, aniversari laser surpriza pentru cei care inca nu au intrat in randul echipelor participante. In cadrul acestor petreceri laser vor putea fi inviati si alti prieteni sau colegi din alte licee, care vor fi cel putin curiosi sa participe la acest joc in laser tag arena, despre care inca nu au suficiente informatii.


petreceri laser, laser maxx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu