marți, 13 martie 2012

Serigrafie tricouri

Cand vreti sa faceti un print serigrafic incercati mai intai calitatea vopselei agitand-o puternic si astfel putem observa calitatea vopselei si daca trebuie sa adaugam mai mult dizolvant. Eu de regula prefer cerneala moala si cremoasa ca textura decat ceea in care efectiv rupi batul cu care amesteci. Oricat de multe sfaturi ati primi in etapa de amestecare si oricat de mult ati incerca sa le executati ca la carte multa lume reuseste sa creeze multa mizerie si dezordine pe placa. Am cunoscut oameni care efectiv in acest proces nu se patau pe haine deloc si aveau ecranul plin de cerneala si altii care erau murdari din cap pana in picioare doar uitandu-se la presa.

Este mai bine daca puneti o cantitate mica de cerneala pe spatele ecranului, trebuie sa pui indeajuns cat sa poti face o cantitate de printuri fara a se usca, dar trebuie avut grija sa nu muradariti foarte mult racleta intre printuri. O alta dilema ar fi ce fel de racleta sa folosim. Cea mai buna in acest moment este un tip de racleta triplu stratificata care are un centru dur si marginea moale. Aceasta de regula iti da mai mult control, in special daca ai foarte multa forta si aplatizezi lama foarte tare atunci cand faci printul. Dar crede-ma nu vrei sa apasei foarte tare.

Realitatea e ca poti lua o racleta de moda veche si poti face cu ea un print exceptional, raclete vechi sunt cele dure cu margini ascutite, o astfel de racleta cu muchia ascutita face un print foarte bun mai ales daca este folosita corespunzator. Daca de regula lucrezi foarte murdar ar fi bine sa iti iei o racleta de 5” pentru ca aceasta ar putea sa te ajute sa tii degetele departe de vopsea. Si modul in care este folosita racleta este discutabil. Cei mai multi printeri folosesc metoda “cu ambele maini, prindere de sus, trage spre tine” , desi aceasta merge foarte bine poate cauza probleme daca ajungi sa faci acest lucru toata ziua. Nu numai ca iti vei rani buricele degetelor si acestea vor amorti dar au sa te doara si incheieturile foarte tare. In ani de zile poti dobandi astfel sindromul “ de tunel carpian”. O boala sa zicem comuna celor ce practica aceasta meserie.

   Unii oameni insa pot practica printingul intreaga viata si pot sa nu aiba probleme de acest fel, altii insa pot simti dureri acute dupa numai cateva ore. Ca sa poti evita aceasta problema trebuie sa folosesti o racleta care sa te oblige sa nu tii mainile foarte incordat. Poti pentru a-ti usura munca sa iti tapetezi racleta cu spuma si banda sau poti pur si simplu sa-ti cumperi una creeata special pentru aceast gen de folosire.Aceste tehnici de serigrafie si de personalizare pot fi foarte utile pentru cei ce de abia acum incep aceasta afacere sau mai ales pentru producatorii mici si neexperimentati. Produsele care pot fi imprimate sunt , pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri, agende. Poti folosi pentru asta o companie de serigrafie bucuresti ( seligrafie bucuresti ).  Ea poate face personalizare obiecte, serigrafie textile si imprimare tricouri bucuresti. Incercati sa faceti unice hainele dvs, apeland la acest gen de artisti pentru a avea printuri unice pe hainele dvs. Puteti totodata sa le faci cadou celor dragi.


materiale promotionale, materiale promotionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu